kratke chvilky dlheho filozofa

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja cesta k twinflame - od sna k realite

cez http://etericka.wordpress.com
Prebraté z: http://etericka.wordpress.com/2009/11/22/moja-cesta-k-twinflame-od-sna-k-realite/



Svoju TWINFLAME poznám už pár rokov . Nikdy som  nevedela , čo máme spoločné , ale  od prvej chvíle som cítila , že tento človek je pre mňa velmi dôležitý   a mala som  pred ním veľký rešpekt a úctu  . Okolnosti námale neumožnovali stretnutie a ja som vedela , že tak to má byť a že všetko príde v pravý čas !

 Koncom tohto leta sa mi začali ,po dlhom volaní po pravde a prosbách o svoju duchovnu polovičku ,diať „veci“ .Prichádzali symboly , prichádzali znamenia , každa anjelska karta ma len utvrdzovala v tom , že sa to blíži . Pamätám si prvé vyloženie nových voňavých a nádherných anjelských kariet , ktorým som v septembri dala otázku , jako to vlastne s mojím hladaním SEBA je . Všetko sa mi zdalo taka rutina , nič mi už vlastne nedavalo zmysel , citila som sa uplne uväznena v  sebe , moja praca s energiou a sebou sa dostala na mrtvy bod . Začalo sa mi cnieť za sebazdokonalovaním a najhoršie bolo , že celu vinu som zvalovala na iných  , že oni su  moja „brzda“ . Jasné , najlepšie to je hodiť na niekoho. Najprv som to 3 roky hádzala na reiki  a teraz na človeka po mojom boku. Nakoniec som to nechala v prude myšlienok a prosila o také znamenia , ktorým by som pochopila čo sa to deje a prečo sa to deje . Za velmi krátky čas prišli dalšie karty a znamenia – Partner duše ! Ach bože ( pomyslela som si ) , žeby predsa existoval niekto , kto by ma chápal v takom zmysle , v akom si to moja duša želá ??? Zmocnil sa ma zas divny pocit , radosť aj strach pred nepoznaným . Všetko som nakoniec odovzdala do ruk tých hore . Niekolko krát po sebe mi ešte prišli ako pokračovanie „dej“ karty Zázraky a Splnené priania a nato pár krat nájdenie Vnutorneho dieťaťa . Veci sa diali zrazu samé a ja som karty vymenila za svoju intuiciu t .Zrazu som dostala odpoved v sne. Bola to hádam najjasnejšia odpoved odpovedí , aká sa mi kedy dostala a ja som bola taká vdačná !!! vid tuna –

Velmi ma atmosféra sna potešila , kedže človeka zo sna poznám pár rokov  . Od prvého okamihu som vedela , že ma pre mna velke posolstvo .  …. V podvedomi som od uplneho začiatku citila , že je to bude  moj “učitel ” na ceste v hladaní SEBA  . Naša kominikácia sa presunula do roviny bežného kamarátstva  , dni bežali – každý mal svoj život , každy svoje ulohy a skušky , avšak stále sme sa vedeli „stretnuť“ . Mne často chodil do sna a v sne sa ukazoval ako sa práve pozemsky mal , ako sa cítil – taký bol v sne . On ma zas stale „počul“ ked som na neho myslela a bola to len otázka pár hodín , aby na moje volanie reagoval smskou alebo mailíkom . Takže sme sa navzájom spojili vždy , ked jednemu alebo druhemu bolo ťažko . Proste fungovala telepatia  .

 Po tom sne , v ktorom som s ním cestovala v autobuse , som sa mu hned ozvala – kedže sa nedal takýto odkaz prehliadnuť . Opísala som mu situáciu sna .Zhodovalo sa to s tým , čo s nou roky prežíval , a ja som zrazu precítila všetko , čo ho obmedzuje tolke roky , zrazu sa do mna vliali jeho pocity a ja som nepotrebovala viac vysvetlovať nič. Zrazu som sa citila ako v jeho koži .

 Týmto snom sa mi zrazu začala otvárať opona , niečo čo sa neda ani vysvetliť slovami .Bolo to vzájomne , zrazu som sa citila , akoby som si písala sama so sebou , kým sa stihol niečo opýtať, ja som už napísala odpoved a naopak . Došli dalšie sny , ktore zapadali do seba . Prvy krat mi do hlavy došli myšlienky , ktoré zneli akoby mi niekto oznamoval jeho buducnosť , jasny fakt , proste tak to bude raz určite , žiadne pochybnosti (alebo predsa to bol rozhovor s niekym hore ? ) Tieto fakty som počula prvy krát a ked som mu o nich nesmelo povedala – čo sa mi „zazdalo“ , tak mi vraví , že toto je práve jedho sen , ktorý sa snaži tolke roky uskutočniť . Bolo to krásne – v tej chvíli som mu vravela, že to uskutoční určite ,lebo som to dostala ako jasny odkaz pre neho . Ale stále sme spolu komunikovali len písomne . Ja som totiž mala taky pocit , že ešte nie je ta chvíla nato , aby sme sa stretli . Ten pocit som mala od uplneho začiatku  ,  stale som nemala „povolenie“ na stretnutie . Pár dní nato som mala „sen“ . V tu noc som dostala ZELENU  , prišla ta chvíla . Moja duša spievala tieto vety v sne dookola :“ To je tá chvíľa,bez slov sa strieda stráž,hodiny mýlia,kto vie môže rásť .Slepá dám sa viesť tisíckou hviezd,keď nebeské prúdy vo víre krútia ,oceán ľudí …. „ Možno to bude znieť prinajmenšom smiešne , ale celu noc som dostavala odkazy cez piesne . V tu noc – v tom sne som chodila po byte a všetko bol on , v každej veci , v každej myšlienke . Kde som pozrela , tam bol , bol vo vzduchu – bol vo mne , dýchala som ho aj vydychovala .

 Od toho sna to konečne chcela  aj moja duša . Potrebovala som sa mu pozrieť do očí , do duše a utvrdiť sa . Možno som čakala aj sklamanie , chcela som ale vedieť prvadu . Bože , ako som sa bála tej prvej chvíle a stale som si hovorila „nič nečakaj , nebudeš sklamana“ .

Prvy okamih bol zvlášny – sretnete človeka , ktorý vám nič nehovorí aj napriek tomu , že ho dôverne poznáte . 

Bol pre mna ako “otec” , od prveho kontaktu som vedela , že tento človek mi otvori branu . Nakoniec , aj sny s ním mi stale ukazovali , ako sa ma a že na seba spolu myslíme aj ked sme absolune nevedeli , čo nas to stale k sebe vracia.

Nevedela som , čo prvé povedať , bola to taka zmes pocitov od radosti cez výčitky .

Jeho Prvá veta bola „ Konečne“ a silné objatie …hlboký pohľad do očí a z nich   do hlbky duše .Zrazu zmyzli všetky myšlienky, všetky otázky ….

Čas sa  zastavil . Zdalo sa mi to všetko ako nekonečno , aj ked hodiny ukazovali velmi krátky časový usek .

V duši mi zavladol neskutočný POKOJ a uplne naplnenie nie pozemskou LASKOU a SVETLOM  . Nie takou , aku cíti žena k mužovi – to sa neda opísať slovami ta harmonia .

Išla som na stretnutie s tisíckou otázok – „čo to robíš? prečo to robíš? Čo od toho vlastne očakávaš? „ ….. a odchadzala som s uplnym kludom v duši , usmiata , vyrovnaná , bez jedinej otázky …. nič! Iba  pokoj , harmonia a kľud – neskutočný a neopísatelný klud !


Prajem vám všetkým , aby ste v živote stretli svoju druhu polovičku,nech su už okolnosti akekolvek , nemusite byť partneri , manželia – ale mali by ste sa najst a vedieť , že ste sa našli .

Ja som sa niekolko dni po tomto stretnutí citila ako na drogách . Okrem toho , odvtedy sa mi čas zastavil – teda spomalil hadam 5x – pochopila par základných pravidiel o vnímaní pritomsnosti . Treba žiť teraz, dnes , nie zajtra ! Už žiadne plány , žiadne zajtra .Zajtra naozaj nebude ! Zaspíte dnes večer a zobudíte sa dnes ráno :)  dakujem mu za jeho slová , všetky mám vo svojom srdci
Od tohto stretnutia mam uplne ine postoje a uplne ine reakcie na okolie , na ludi v nom , na SEBA ..na všetko . Ludi čo momentálne nehladaju neberiem za neandertálcov , ktorí mi nerozumeju , ale beriem ich ako seba .Aj ja som tam kedysi bola a tiež mi niekto pomohol a radil ,aby som dnes bola tam kde som a ešte mi musia mnohí skrížiť cestu , aby som sa dostala do ciela . Samozrejme, niesom neomylná , občas uletím a potom sa musim riadne uzemniť ,ale dnes už viem kam vedie moja cesta ,už len nezísť z nej.

A pocit , ktorý som si z toho odniesla ?
Aj keby som toho človeka nikdy viac nestretla , viem že v ” duchovnej rovine ”  je moj a on vie že ja som jeho , naozaj je to božske spojenie . Aj ked viem , že teraz, ked sme sa našli, a zažili tu silu HARMONIE  , už  mi tento pocit asi nedokáže dať v bežnom živote  nikto .

Obrázok napravo som mala dávno predtým u seba a presne v týchto farbách som si predstavovala harmoniu … od tohto dna mam okolo seba vela fialovej energie :)

Ked som sa ho pýtala, že ake je precento , že sa takéto stretnutie twinflame stane niekomu v živote – tak vravel, že šancu ma každy , každy ju v živote spozná , ale málokto ju rozpozná .

Teraz , po pár týždnoch od stretnutia môžem povedať , že mi to dalo predovšetkým TOLERANCIU , ktoru som tak upenlivo prosila u nebeskej brány .

 Moja známa , ktorá taktiež pred rokmi stretla Twinflame a rozbilo jej to vzťah len dodala : Mnohí stretli svoju twinflame , mnohým to rozbilo vzťahy a nakoniec sa rozbil aj ten s ňou …. najhoršie na tom je , že ak spoznáte lásku svojej pravej polovičky – už nikdy nikto vam taku lásku nedá ako ona a ani vy už takou láskou nedokážete milovať ineho či inú . Mnohým práve toto kazí všetky vzťahy ,ktoré su potrebne pre vývoj tu na zemi .

Ak ste svoju twinflam stretli a vaše cesty sa časom rozdelili , treba si z toho vziať len to krásne , podakovať za ten dar spoznať a rozpoznať ju a zvyšok hodiť za hlavu . Aj tak ste svoji – navždy :) 

A už len jedna mudra rada pre všetkých  ,ktora mi prišla uplne v pravu chvílku a bola od Zanny Avalon je

„ Nie vždy je správne obetovať vzťah , nikdy nebudete dokonalá .

Dokonalí budete len vtedy , ak si budete vzácni !

Ak by ste žila so svojou duchovnou polovičkou , rozpadlo by sa to po cca 3 rokoch ”

 

ešte raz dakujem za čas ,ktorý ste venovali mojmu príbehu :)


prebrate | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014